Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 24, 2018

Bärbara konsoler har var med oss hela uppväxten och gett oss många bra spel. Vi tar en titt på den bärbara marknaden och vad som väntar i framtiden.  


Jun 16, 2018

Är E3 redan över? Eller är det kanske lite skönt? Vi tar en titt på vilka som gjorde det bäst, vilka spel som överraskade, vilka spel som saknades och mycket mer i vårt avslut av E3 2018.


Jun 13, 2018

Pc gaming show levererar en stelare upplevelse och många spela med lite information. Nintendo har i stället en mer fokuserad visning och ger oss stora och efterlängtade titlar. Tyvärr missar de att leverera på ett av deras största spel som de redan har teasat. 


Jun 12, 2018

Sony levererar på nästan alla deras stora titlar och ger oss mycket information att analysera. Square enix ger oss iställer mycket av det vi har sett vilket vi alla tre är besvikna på. Ubisoft är brorsan som har lagt sig i mitten, droppar några stora bomber samtidigt som de missar en av deras största titlar.


Jun 11, 2018

Microsoft överraskar på dag två med galet många spel, mycket gameplay och droppar några bomber. Bethesda har samtidigt en väldigt underhållande visning med bra humor, många spel och en hel del nytt.

Tyvärr hade vi lite tekniska problem, hoppas det går att lyssna på i alla fall.