Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 30, 2018

Vi tar en närmare titt på en spelstudio som har gett oss några av världens bästa spel samt missat att ge oss de uppföljare vi förtjänar. Nyheter om Ni no kuni 2 och Star Wars har vi också, detta och mycket mer i veckans avsnitt.


Jul 22, 2018

Då Christian är frånvarande i veckans avsnitt passar vi på att prata om moba. För att få mer kött på benen gästar vår vän William som med Fredrik har en bred kunskap av både lol och dota. Vi pratar historia, e-sport och varför hots passar bättre för mer casual players.


Jul 15, 2018

Vi är i full gång med att spela igenom Octopath Traveler och ger er vårt intryck av spelet efter ca 15 timmar. Vi tar också en närmare titt på klasser och roller i spel. Allt från den standard som Final Fantasy har satt till dagens variation i mmo och spel som Path of Exile.


Jul 8, 2018

Bossar kommer i många olika typer där spel som Zelda väljer en mer mekanisk väg jämfört med Dark Souls som väljer att göra bossarna ordentligt svåra. I avsnitt 33 pratar vi om bossar som står ut från mängden vare sig om de är dåliga eller bra. Vad är det egentligen som gör en bra boss?


Jul 1, 2018

Sanhok har släppts till PUBG. Vi har spelat en hel del av denna lite mindre och mer action fokuserad banan. PUBG har också infört ett event pass som... ja... de kanske inte har lyckats lika bra med. 

Vi har också tittat närmare på Battlefield V då mer information har släppts om spelet. Allt detta och mycket mer...