Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 30, 2018

I veckans avsnitt gästar frugan från vår youtube och Christians sambo. Vi pratar tidiga minnen och uppväxt med spel. Detta år har vi också lagt mycket tid på träning och kost. Detta är väldigt viktigt att tänka på när man är gamer och sitter framför en dator hela dagarna. Därför delar vi med oss av hur...


Aug 29, 2018

Ett av de spel vi väntat på i fler år nu har äntligen släppt gameplay på sitt spel. Vi är också fulltaliga med mig Andreas, Christian och Fredrik efter att ha varit splittrade i två veckor. Nya spel har blivit inhandlade och en del nyheter att dela med oss av i veckans avsnitt. 


Aug 26, 2018

Vi har koll på allt det viktiga från Gamescom 2018. Gamescom bjöd på mycket gameplay till många spel som ser intressanta ut. Några nya spel visades också samt en hel hårdvara. Christian är tillbaka och tar oss igenom det nya grafikkortet från Nvidia.


Aug 19, 2018

Svåra spel är något vi älskar och när Ghost Recon släpper Ghost mode vart vi ju tvungna att anta utmaningen. Jag och fredrik pratar om vad som gör spelet så svårt och varför spelet gör det svårare än vad det borde vara. Siege, Diablo, Bf och mycket mer i veckans avsnitt.

 


Aug 12, 2018

Vi har alla varit nybörjare när det kommer till spel. Några kanske fortfarande är det medans andra har spelat sedan tidernas begynnelse. Vi delar med oss av lite erfarenheter, tips, spel och annat när det kommer till att vara ny inom spel.