Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 28, 2018

Det finns ingen som är bättre på att döda monster än Geralt. Vi tar oss igenom alla de tre spelen + Thronbreaker och allt vi vet om den nya serien i veckans avsnitt. Halo serien börjar filma nästa år, Xbox game pass till pc och mycket mer i veckans avsnitt.


Oct 21, 2018

Lana gjorde vi mycket som små, även vart på på ett och annat Dreamhack. Nu när vi har blivit äldre har det avtagit och frågan är varför. I veckans avsnitt pratar vi också mycket om spel som är på väg, xbox nya avatar system och en del andra intressanta nyheter.  


Oct 14, 2018

Det är många spel som har släppts och som snart har release vilket gör oss väldigt glada men också lite stressade. Utöver alla nya spel har en telefon visats upp, competitive lägen läggs till och utökas och rykten går om visa spel.


Oct 7, 2018

Ett av de tyngsta bilspelen har nyligen släppts och självklart är vi med på bollen och levererar en recension. Vi levererar också en recension på ett av Nintendos mest festliga spel. Så luta dig tillbaka och lyssna på en review double i veckans avsnitt.