Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 25, 2018

Battlefield V är äntligen ute för oss dödliga. Vi pratar om våra upplevelser från spelet, både dåliga och bra. Den stora frågan är om de har lyckats fånga den magiska bf känslan som tyvärr saknades från Battlefield 1. Detta och mycket mer i veckans avsnitt. 


Nov 18, 2018

Vi överlever tillsammans i en värld fyllda med zombies, utforskar tombs och pratar om xbox senaste nyheter. En del nytt content är påväg till en hel del spel medans andra fortsätter att göra oss besvikna.


Nov 11, 2018

Avsnitt 50!!! Vi har snart spelat in podden under ett års tid. Vi firar vårast 50 avsnitt med att prata om de spel vi absolut älskar mest. Vi har alla gjort en top fem lista på våra all time favorite games och lägger fram dem för er. Vi har också valt att välja ett spel per serie, annars hade våra listor vart...


Nov 3, 2018

Att spela tillsammans är något vi gör ofta. Spel där samarbete och strategi är viktigt är något vi dras till. I veckans avsnitt pratar vi 4 player co-op. Vi hinner inte prata om alla spel vi gillar men vi har valt ut några spel vi gillar och starkt kan rekommendera. 

Co-op, Smash bros, Fallout 76 och mycket mer...