Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 31, 2019

Borderlands 3 har äntligen fått en trailer. Vi saknade spelet på E3 förra året och har pratat många gånger om hur en ordentlig trea till spelserien saknas. Vi fortsätter också prata om Sekiro, varför spelet är så bra och vad spelets största svaghet är. Detta och mycket mer i veckans avsnitt. 


Mar 24, 2019

Svåra spel är något From Software vet hur man skapar och inget undantag är deras nya spel, Sekiro Shadows Die Twice. Google är också på väg att ta ett stort steg in i spelvärlden, Nintendo leverarar ett nytt... Zelda? Ett visst piratspel levererar massa nytt content och bf ger sig in i battle royal träsket....


Mar 17, 2019

Vi spelar otroligt många nya spel och har sälla tid att gå tillbaka till de spel vi växt upp med. Det släpps då och då spel som Enter the Gungeon, Cuphead, Wargroove, Octopath Traveler med flera. Dessa kopplar oss till de spel vi växt upp med och ger oss en retro känsla i modern tid. 

Vi pratar också om en del...


Mar 10, 2019

Devil May Cry serien har ett ganska unikt gameplay som få andra har försökt sig på. Femte spelet i serien är nu ute, frågan är bara om det har kvar samma magi. Vi tittat också tillbaka på de tidigare spelen, deras historia och varför dmc inte lyckades fånga fansen. Detta och mycket mer i veckans...


Mar 3, 2019

Vi alla har alla tre växt upp med fps-spel och spelat dessa spel genom alla åren. Vi tar en närmare titt på hur fps har utvecklats, varför det är så kul och vad som skiljer gamla Halo spel mot Overwatch och Siege. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.